En anderledes oplevelse

Indspilning i et lydstudie er underholdende – og en god ide til alle der vil have en anderledes oplevelse. Verner-s-Studie.dk er det rigtige sted til en sjov og anerledes polterabend, firmaevent og indspilning af egne sange. Lydstudiet ligger i Løvel, 8830, Jylland.

Besøg lyd-studiet til Jeres polterabend og få en uforglemmelig og sjov aften, ved at lade bruden eller gommen give den som en stjerne for en aften.
Vi har mange produkter og services at vælge imellem, f.eks demo indspilning af cd og firmaevent, mastering og mixing.
Har du brug for at give en gave ud over det sædvanelige, kan vi anbefale vores Gave-cd hvor du kan indspille en cd til familie/kæreste eller lignende.

Har du brug for vores SANGKATALOG, kan det hentes HER
ALLE priser er incl.moms – undtagen “Studietid på timebasis”

Polterabend

Video

Få det hele på video

Hvorfor ikke forevige det hele med en video. Hos Verner-s-studie kan du bestille en video med dagens højdepunkt. Videoen fås både uredigeret og redigeret som en musikvideo.

  • Dkk600
  • Video uredigeret på dvd
  • Vælg
  • Dkk800
  • Video på dvd - redigeret som musikvideo
  • Anbefalet
NB Kun ved hold på 1-10 personer

Gave cd

Indspilning til gave cd

Går du med en sanger i maven, eller vil du blot indspille en cd til familie /kæreste eller lignende, så er her muligheden. Du vælger 2 sange ud fra vores sangkatalog (eller flere mod en merpris), indspilningen foregår på en hverdagsaften. Vi tager billeder under hele indspilningen, som kommer på coveret af den færdige cd, som du vil modtage efter ca. 5 dage.

Firmaevent

Firmaevent i et lydstudie

I indspiller 1 – 3 sange, et sjovt og anderledes minde; at få sig selv og arbejdskolleger med hjem på CD.

I får mulighed for at lave jeres egen tekst, og udfordre hinanden i en sjov sammenhæng. Efter jeres indspilning, mixer vi cd’en, laver flot cover med tryk på cd, som i modtager ca. 5 dage senere.

Under hele indspilningen tager vi billeder til cover, så alle kommer med. Hvis I ønsker det, kan vi optage det hele på video, (optagelse på DVD mod et tillæg) ring og få en pris. (Som afhænger af antal sange og deltagere)

Timepris

Studietid på timebasis

Du kan altid leje studiet på timebasis.