Vilkår & betingelser

Home / Privatlivspolitik

Når du handler hos Verner-S-Studie, accepterer du automatisk nedenstående vilkår og betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser samtlige vilkår og betingelser grundigt igennem, før du handler på Verner-S-Studie.

1. Sælger

Produkter/ Service sælges af Verner-S-Studie. Websitet ejes og drives af Verner-S-Studie v/ Verner Skøtt: 

Verner-S-Studie
Tinggade 2
8830 Tjele
Danmark

Dansk CVR-nummer 25280423
E-mail: vss@verner-s-studie.dk
(I det følgende benævnt “Verner-S-Studie”)

2. Accept af vilkår og betingelser

Din brug af websitet er underlagt nærværende vilkår og betingelser. 

Verner-S-Studie forbeholder sig til enhver tid retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden varsel. Vi udgiver løbende ændringer her på siden, så du altid er ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og i hvilke tilfælde vi videregiver dem. 

Accepterer du ikke vilkårene, kan du ikke benytte vores website.

3. Dine rettigheder

Verner-S-Studie har hovedsæde i Danmark og overholder dansk lovgivning og Forbrugerbeskyttelsesloven. Det betyder, at du trygt kan handle hos Verner-S-Studie. Danske love og regler er gældende, uanset hvor du som køber befinder dig. Hverken CISG eller andre gensidige europæiske love gør sig gældende.

Varemærker
Websitet ejes og drives af Verner-S-Studie. Websitet indeholder copyrights og/eller logoer og kan også indeholde flere beskyttede mærker fra Verner-S-Studie. 

Sådanne mærker forbliver deres respektive ejers ejendom. Brugeren anerkender ejerskabet af disse mærker og forstår, at det ved brug af dette website ikke opnår nogen ret til eller andel i mærkerne. 

Brugeren erklærer sig enig i ikke at ændre, lave om på og/eller udnytte mærkerne eller deltage i nogen aktivitet, der modificerer og/eller udnytter disse mærker. Alle rettigheder til mærkerne forbeholdes, og al brug af mærker uden forudgående skriftlig tilladelse er strengt forbudt.

4. Ordreaccept

En bindende ordre træder i kraft, når de nødvendige data er indtastet, du har accepteret de gældende vilkår og betingelser.

Vi forbeholder os retten til at acceptere eller afvise en ordre. Kan en ordre ikke gennemføres, informerer vi dig straks pr. e-mail. Kvittering for modtagelse af ordren udgør ikke en købsaftale, men dokumenterer udelukkende, at vi har modtaget din ordre.

Så snart vores system har bekræftet din ordre, sender vi dig en ordrebekræftelse pr. e-mail. Denne fungerer som købskontrakt, og vi vil nu påbegynde afsendelsen af din ordre og debitering af dit kreditkort.

Modtager du ikke en e-mail-bekræftelse inden for 48 timer efter bestilling, bedes du kontakte os på vss@verner-s-studie.dk.

 

5. Betaling

Du kan vælge mellem flere forskellige betalingsmetoder:
Betaling med kreditkort (Visa eller MasterCard)
Betaling via PayPal
Betaling via bankoverførsel

Betaler du med kreditkort eller PayPal, opkræver vi et servicegebyr. Vi opkræver kun det gebyr, som vi er forpligtet til at betale til kreditkortselskaberne.

Ved forudbetaling via bankoverførsel modtager du en ordrebekræftelse med vores bankkontooplysninger. Modtager vi ikke betalingen inden for den oplyste tidsfrist, er vi desværre nødt til at annullere din ordre.

Bemærk, at eventuelle aftaler med din bank eller andre kreditinstitutter kan medføre ekstra omkostninger i forbindelse med elektroniske overførsler, kontobegrænsninger osv.

Vores speciale er polterabends, indspilning af demo’er med amatør bands eller solister, hvor vi kan være behjælpelig med musikken.

Copyright © 2022 Verner-S-Studie. Alle rettigheder forbeholdes.

Verner-S-Studie design by Alexander Tidemand